12:00

IF Brommapojkarna 8

Referat: Sollentuna FK 24 - IF Brommapojkarna 8

I ett soligt Norrviken mönstrade vi för första gången ett lag med endast 3 avbytare. Killarna fick som utmaning att springa sig trötta och själva komma på byte och tro det eller ej men det hände ett par tre gånger.

Vi började lite trevande utan att riktigt komma igång och det osade lite katt kring Nils under de första minuterna. Efter 6 min fick vi dock ett läge och Sam lyckades tricksa in bollen till Beyan som gjorde 0-1. Glädjen varade ca 6 min innan Sollentuna lyckades trycka in en boll via stolpen.

Målen skulle visst komma med 6 min mellanrum för när uret stod på 18 min gjorde Sam 1-2 efter en hörna. Sedan hade dagens domare lite svårt att veta tiden och lät spelet fortgå trots att vi passerat tid för halvtidsvila. Bara att tacka och ta emot och efter 22 min gjorde dagens kapten Sam även 1-3 på en kontring.

Andra halvlek tog vi ett blad ut Capellos fotbollsbok och stängde igen matchen helt och det var aldrig riktigt farligt att vi skulle tappa segern. Vinst för 3:e matchen i rad i Sanktan och även fast det kanske inte var vår bästa match är en vinst alltid en vinst.